Parket

Interesuju Vas podovi koji su elegantni, imaju dugi životni vek a istovremeno su vrlo laki za održavanje? Parket je pravo rešenje. Savremena tehnologija izrade parketa omogućava unapređenje prirodnih karakteristika koje drvo kao materijal ima dajući za rezultat proizvod koji ima dimenzionalnu stabilnost, lako se ugrađuje i vrlo jednostavno održava.

Tarkett troslojni parket, masivni parket ili podovi od plute pravo su rešenje koje će na najbolji način zadovoljiti zahteve Vaših prostorija i ispuniti Vaša očekivanja:

  • Tarkett troslojni parket – zahvaljujući troslojnoj konstrukciji obezbeđuje izuzetnu stabilnost poda, laku i brzu ugradnju bez lepljenja i različit izgled površinskog sloja
  • Masivni parket – izrađen od punog drveta raspoloživ je u četiri klase rustičnosti, postavlja se lepljenjem, a zahvaljujući svojoj debljini može se više puta brusiti u toku životnog veka
  • Podovi od plute - Pluta je prirodan, obnovljiv i biorazgradiv proizvod, koji se može reciklirati. Zahvaljujući prirodnim svojstvima, podove od plute karakterišu antistatičnost, visoka apsorpcija (smanjenje) buke i veoma dobra toplotna izolacija.

Izaberite pod od drveta koji u najvećoj meri zadovoljava Vaše potrebe za estetikom i funkcionalnošću.

Ukoliko želite da u svoj eksterijer unesete notu prefinjenosti, a ujedno ga i utoplite deking je pravo rešenje. Tokom godina korišćenja izgled dekinga postaje rustičan što u kombinaciji sa kamenom, travom i drugim prirodnim elementima prostor čini harmoničnim, a boravak na otvorenom pravim uživanjem.