Usluge

Profesionalna ugradnja podnih obloga

Pri opremanju javnih objekata podnim oblogama, osim izbora kvalitetnog proizvoda koji treba da zadovolji zahteve prostorija u kojima se postavlja, vrlo je važna i pravilna ugradnja podnih obloga. Pravilna ugradnja obezbediće dugogodišnje uživanje u kvalitetu kupljenih proizvoda i sigurnost u njihovom korišćenju.

U saradnji sa timovima profesionalnih podopolagača, Galerija Podova pruža i uslugu ugradnje podnih obloga. U dogovoru sa našim podopolagačima biće ispunjeni svi neophodni zahtevi za pravilno postavljanje podnih obloga, a usluga će biti izvršena u najkraćem mogućem roku.

 

 

Dostava proizvoda na adresu

Dostava kupljenih proizvoda na željenu adresu često može biti vremenski i logistički zahtevan posao, naročito ako se radi o velikim prostorijama u kojima se postavljaju podovi, pa u skladu sa tim i proizvodima velike kvadrature.

Kako bi svojim poslovnim kupcima ponudila paket usluga, Galerija Podova osim profesionalne ugradnje, obezbeđuje i uslugu dostave proizvoda na željenu adresu. Time je pitanje prevoza proizvoda do određene adrese rešeno i ostvarena je ušteda u vremenu.