O nama

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. Prateći savremene svetske trendove u opremanju enterijera Galerija Podova nudi parket, laminat, vinil, tepihe, tepisone i prateće proizvode vodećih svetskih proizvođača. Dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u snabdevanju tržišta podnim oblogama Galerija Podova garantuje maksimalan kvalitet proizvoda i vrhunsku uslugu. Jakom distributivnom mrežom, koju čini 38 prodavnica u 30 gradova u Srbiji i Crnoj Gori obezbeđuje dostupnost proizvoda iz široke ponude u najkraćem roku.

Široku ponudu proizvoda čine moderni i savremeni podovi koji ispunjavaju estetske, tehnološke i ekološke kriterijume. Bez obzira da li se radi o stambenim ili javnim objektima Galerija Podova nudi rešenje i odgovor na različite zahteve prostorija. Svojim kupcima obezbeđuje i kompletnu uslugu, od stručnog savetovanja pri kupovini, preko dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača.

Prodajni prostor maloprodajnih objekata Galerije Podova, koji se prostire na preko 20.000 m2, uređen je tako da putem podijuma sa tepisima, rolni vinila i tepisona, displeja i kataloga, ambijentalni postavki podova i biblioteka sa uzorcima na najbolji način predstavi široku ponudu vrhunskih podnih obloga. Jedinstveni koncept izlaganja proizvoda u maloprodajnim objektima omogućava njihovu lakšu vizuelizaciju u prostoru i obezbeđuje udobnost pri kupovini. 

U želji da kompletnu ponudu predstavi celokupnom tržištu Galerija Podova je pokrenula i internet prodavnicu. Web Shop Galerije Podova pruža mogućnost da se na jednom mestu pregleda celokupna ponuda proizvoda, u par klikova kupi željeni pod i u najkraćem roku besplatno dostavi na kućnu adresu.

Svoju ponudu Galerija Podova prilagođava i zahtevima profesionalaca, svima koji traže inspiraciju, projektuju, dizajniraju enterijere ili se bave ugradnjom podova. Arhitekte, stručnjaci iz oblasti građevinarstva i profesionalni timovi podopolagača prepoznali su potencijal Galerije Podova i pomogli da znanje i dugogodišnje iskustvo ugradi u niz reprezentativnih objekata u regionu.

I nakon 40 godina iskustva, uz konstantno usavršavanje poslovanja, širenje maloprodajne mreže i unapređenje kvaliteta ponude, Galerija Podova ostaje lider na tržištu podnih obloga i vodeći maloprodajni lanac u regionu.