Room Visualizer

Želite da opremite svoj enterijer parketom, ali teško možete da zamislite kako određeni dezen parketa izgleda u realnom prostoru, kako se uklapa sa bojama zidova i nameštaja?

Kompanija Tarkett je osmislila vrlo korisno rešenje koje će Vam pomoći da odgovorite na ovo pitanje. Jedinstveno na domaćem tržištu, softversko rešenje kompanije Tarkett – Room Visualizer (vizualizator prostorije) olakšaće Vam izbor parketa, lajsni za parket i svih dodatnih proizvoda potrebnih za opremanje enterijera parketom.

Room Visualizer Vam pruža mogućnost da eksperimentišete sa bojama i šarama. Možete birati između 90 dizajniranih prostorija (dnevne sobe, kuhinje, sobe za odmor, spavaće sobe, dečije sobe, radne sobe i hodnici) i videti kako odgovarajući dezen parketa utiče na enterijer.

 

 

Osim u dizajniranim prostorijama, Room Visualizer Vam omogućava da lakše zamislite kako bi odgovarajući dezen parketa izgledao i u Vašoj prostoriji. Jednostavnim unosom fotografije Vašeg prostora, možete pustiti mašti na volju i videti kako bi stotine različitih kombinacija parketa izgledale u Vašem domu.

Room Visualizer će Vam olakšati i izbor dodatnih proizvoda za parket: lajsni za parket, prstenova za cevi radijatora, zaštitnih podloški za nameštaj kao i sredstava za održavanje i negu parketa.

Uživajte u jedinstvenom doživljaju poda uz Tarkett Room Visualizer i njegove mnogobrojne funkcije.